Australiens ambassad besökte Regnbågen

På bilden Australiens konsul Samuel Kwon, Regnbågens Suzanne och Anne, Australiens ambassadör Frances Sagala, Regnbågens Pia (ordförande) och Anders.

Australiens ambassadör Frances Sagala och landets konsul Samuel Kwon har varit på studiebesök på Regnbågens seniorboende. Besöket är en följd av de kontakter som knöts i höstas vid det event som arrangerades av Regnbågen och den australiska transkvinnan Julie Peters. Ett event som filmades av australiens rikstäckande public service-TV, och sedan följdes av mingel på den australiska ambassaden.

Nu fick ambassadören en rundvandring på seniorboendet och mycket information från fyra styrelseledamöter i Regnbågen. Frances Sagala var intresserad av våra erfarenheter med särskild tanke på att ett första seniorboende för HBT-personer planeras i Australien, med Julie Peters som initiativtagare.

Frances Sagala är ny ambassadör för Australien i Sverige, Finland, Estland och Lettland.