Ett tredje besök på Gott Snack Radio

 Programledare Fredrik Söderholm i samtal med Anders Niska, Stuart Ward och Agneta Sparre.

För tredje gången medverkade i april Regnbågens vice ordförande Anders Niska, kommunikatör Stuart Ward i podden och online radioprogrammet Gott Snack Radio på Söder i Stockholm, den här gången tillsammans med Agneta Sparre.

Gott Snack Radios programmakare menar att ”Gott Snack behövs för att människor som inte passar in i public service eller de kommersiella kanalernas likriktade mallar också ska få en chans att säga sin mening och få höras i etern. Hur dessa människor ser ut, var de kommer från, hur gamla de är spelar ingen roll, vi vill ha en mix av människor från från alla samhällsskikt i våra program”.

Sändningsnummer 710. Före oss i studion fanns f d yrkeskriminella Anders Adali numera författare, programledare och föreläsare. Programledaren Fredrik Söderholm försökte provocera med ämnen som surrogatmödrarskap i en diskussion om Micael Bindefelds medverkan i Carina Bergfeldts pratshow på SVT och Jonas Gardells toxiska ton i Mark Levengoods kommentarsfält på Instagram. Spekulation uppstod över vilken superkändis skådis-legendar försökte få Stuart i säng i mitten på 80-talet…