Besök av brittiska ambassadören

i mitten Storbrittaniens ambassadör Judit Gough omgiven av Regnbågens värdar Zusanne, Stuart, Chris och Pia.

Den sjätte oktober hade Regnbågens representanter Pia Faxén, Christina Michal, Zusanne Ahlin och Stuart Ward nöjet att hälsa den brittiska ambassadören Judit Gough välkommen till vårt seniorboende.

Hon visades runt på i bostäder och lokaler i boendet och och på husets träffpunkt Rio. Judit Gough, som själv är HBT-person, har tidigare tjänstgjort i Sydkorea, Georgien och Ukraina. Hon berättade om sina tidigare erfarenheter. Hon lärde sig koreanska, georgiska och ukrainska. Idag pratar hon utmärkt svenska.

Sällskapet berättade för Judit Gough om Regnbågens tillkomst och historia. Hon visade beundran för Regnbågen och stort intresse för oss och vad vi gör. Innan hon gick vidare fick hon material om Regnbågen och en inbjudan till ett evenemang med australiensisk tv den 12:e oktober.