Regnbågen i radio

Regnbågen har varit på besök hos Gott Snack Radio.

En tidig onsdagsmorgon medverkade Agneta Sparre, Regnbågens vice ordförande Anders Niska och kommunikatör Stuart Ward i podden och online radioprogrammet Gott Snack Radio på Söder i Stockholm. Sändningsnummer 680. 

Bögsenior-panelen ”Jag vill inte bli kallad bög” är beteckningen på sändningen som bl a handlade om Regnbågen, livet som HBTQ-senior och skillnaden idag med att vara HBTQ jämfört med under ungdomen. Programledarna Petrina Hinas och Agnes Matsdotter med ljudtekniker (som tog emot publikreaktionerna) August Bohlin var mycket kunniga och skapade en fin glad stämning i studion. Vi ”konfronterades” av en lyssnarfråga om vilken ”dubbelmacka” vi tyckte om. En snutt av hitlåten ”Homofil” av Fröken Snusk spelades upp som vi fick tycka till om. Samtliga i studion var inte imponerade över en smaklös, simpel och ointressant låt. 

Här är länken till den klippta versionen av programmet:

https://podcasts.nu/avsnitt/gott-snack/680-bogsenior-panelen-jag-vill-inte-bli-kallad-bog-klippt-e7TS9ZX1-

Stuart Ward, Regnbågen