Regnbågen åter i Gott Snack Radio

För andra gången inom loppet av tre veckor medverkade Regnbågens vice-ordförande Anders Niska (bilden) och kommunikatör Stuart Ward i podden och online radioprogrammet Gott Snack Radio på Söder i Stockholm. Sändningsnummer 696.

Programledarna Fredrik Söderholm och Joakim Johansson tillsammans med gästprogramledare för dagen Fredrik Paulún tog upp den nyss avlidna Barbro Westerholm och hennes betydelse för HBTQi+ personer. Annars handlade sändningen bl a om dagens politiska situationen med de mörka krafternas frammarsch, gemenskapen på Regnbågen, synpunkter om ordet ”bög”, musiksmak och våra liv som HBTQi+ seniorer. 

Här är en länk till vad de har lagt ut som går att lyssna på gratis på internet:

https://podcasts.nu/avsnitt/gott-snack/696-mustafa-panshiri-om-vannen-chang-frick-han-ar-en-ypHNPosxX

Stuart Ward, Regnbågen